Rýchly a pohodlný spôsob, ako použiť paradajku, ktorú stačí zahriať, pričom si stále udržuje jasnú červenú farbu, zamatovú textúru a sladkú chuť. Passata je preto ideálna pre všetky prípravky, ktoré určujú obmedzenú dobu varenia, ako sú vajcia, biele mäso alebo omáčky pre cestoviny.
Zloženie: paradajky, soľ. Sušina min. 8,5%.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
Táto webová stránka využíva cookies na zlepšenie prehliadania webu a poskytovanie ďalších funkcií. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.
Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.